Olround Bowling Veenendaal - Scholen

Scholen bij Olround Bowling Veenendaal

Wil jij gezellig komen bowlen met de hele klas? Dat kan bij Olround Bowling Veenendaal! Van maandag tot en met vrijdag tot 18:00 uur bowl je samen met je klasgenootjes met een speciale korting voor scholen. Hierdoor betaal je slechts €24,00 per baan per uur. Ook bieden wij speciaal voor scholen arrangementen aan. Deze arrangementen zijn te reserveren met een minimum van twintig leerlingen.

Schoolarrangement

Gezellig een uur lang bowlen op basis van zes personen per baan. Bij dit arrangement krijgen je ook nog een glas frisdrank naar keuze tijdens het bowlen. De kosten van dit arrangement zijn €6,00 per leerling. Wil je langer bowlen met je klas? Voor slechts €2,50 per leerling bowlen jullie een half uur langer door!

Schoolarrangement XL

Na het bowlen nog trek? Blijf dan lekker eten bij Olround Bowling Veenendaal. Voor slechts €11,50 per leerling ga je een uur bowlen, krijgen je een frisdrank naar keuze en ga je na afloop nog friet met een heerlijke snack eten. Hierbij kunnen we uiteraard rekening houden met dieetwensen en/of allergenen. Kijk daarvoor op de volgende pagina.

Overzicht van de prijzen

Losse baanhuur €24,00 per baan per uur

Schoolarrangement (vanaf 20 leerlingen) €6,00 per leerling

Schoolarrangement XL (vanaf 20 leerlingen) €11,50 per leerling

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - Scholen

x VEENENDAAL

In verband met de bestrijding van het coronavirus zijn wij gesloten. Zodra wij weer groen licht krijgen vanuit de overheid zullen wij dat direct via onze website en social media-kanalen communiceren.

Uiteraard is het mogelijk om alvast een reservering onder voorbehoud te maken. Uw aanvraag kunt u mailen naar info@olroundveenendaal.nl. Deze proberen wij dan binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren snel weer voor u te mogen openen.

Met vriendelijke groet,

Team Olround Bowling Veenendaal