Olround Bowling Veenendaal - Kerst

Swinging Christmas

Op eerste en tweede kerstdag presenteren wij onze Olround kerstarrangementen. Maak een keuze uit ons brunch- of dinerarrangement. Beide arragenemten zijn geschikt voor het hele gezin. Om het extra feestelijk te maken gaat u bowlen met onze spetterende 'Magic Disco Special'! Natuurlijk komt de kerstman ook nog even langs met een cadeautje voor de kinderen en zijn  er leuke kinderactiviteiten.

De Olround Kerstbrunch

Zowel op eerste als tweede kerstdag geniet u bij Olround Bowling Veenendaal van een uitgebreide en luxe brunch. Deze luxe brunch bestaat uit heerlijke warme, koude, zoete & hartige gerechten. In het buffet zijn ondere andere luxe vleeswaren, Nederlandse en buitenlandse kaassoorten, warme beenham, een pasteitje, roerei met spek en hardgekookte eieren te vinden. Daarnaast is er een luxe broodassortiment met onder andere croissants, bolletjes, pistolletjes en suikerbrood. Uiteraard ontbreekt de kerststol niet op deze dagen. Tot slot kunt u genieten van het dessertbuffet. Dit bestaat onder andere uit chocolademousse, bavarois, vers fruit en verschillende soorten schepijs.

Tijdens de brunch zijn koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orange inbegrepen.

Ons bruncharrangement is tijdens de kerst op de volgende tijden te reserveren.

Bowlen Brunchen

Eerst bowlen 11:00 - 12:00 uur 12:00 - 13:30 uur

Eerst brunchen  13:00 - 14:00 uur 11:30 - 13:00 uur


De prijs van dit bruncharrangement inclusief één uur bowlen bedraagt €29,50 per persoon. Voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar bedraagt de prijs €14,75 per kind. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis mee.

Het Olround Kerstdiner

Het luxe grillarrangement bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Bij het voorgerecht serveren wij een luxe rundercarpaccio met daarbij brood met kruidenboter en aioli. Het hoofdgerecht bestaat uit onze tafelgrill, waarbij wij 6 verschillende luxe vleessoorten en twee verschillende vissoorten serveren. Hiernaast kunt u gebruik maken van ons saladebuffet. Verder serveren wij frites en zijn er diverse sauzen. Tot slot is er nog een vlammend ijsdessert. Overigens kan onze keukenbrigade inspelen op uw dieetwensen. Wij verzoeken u deze wensen bij het reserveren kenbaar te maken.

Ons kerstarrangement is op eerste en tweede kerstdag op de volgende tijden te reserveren:

                                                Diner                                         Bowlen

Eerste zit:                          16:00 – 18:30 uur             14:00 – 15:30 uur

Eerste zit:                          16:00 – 18:30 uur             19:00 – 20:30 uur

Tweede zit:                       19:30 – 22:00 uur             17:30 – 19:00 uur

Tweede zit:                       19:30 – 22:00 uur             22:00 – 23:30 uur

De prijs van het dinerarrangement inclusief 1,5 uur bowlen bedraagt €47,50 per persoon. Voor kinderen in de leeftijd vier tot en met twaalf jaar bedraagt de prijs €23,75 per persoon. Kinderen tot en met drie jaar mogen gratis mee. Dit is exclusief alle dranken.

Wilt u gebruik maken van dit arrangement? Reserveer dan direct. U kunt telefonisch reserveren op het nummer 0318-541196. 

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - Kerst

x VEENENDAAL

Beste bezoeker,

Naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 14 september zijn wij verplicht om vanaf 25 september met een coronatoegangsbewijs te werken. Via de coronacheck-app controleren wij bij entree van Olround of iedereen in het gezelschap aan één van de onderstaande voorwaarden voldoet:

 • Een recente negatieve testuitslag (niet ouder dan 24 uur),
 • Een vaccinatiebewijs, dat aantoont dat je volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19,
 • Een herstelbewijs, als je kortgeleden hersteld bent van COVID-19.

 • Hoe werkt het?

  1. Zet de coronacheck-app op je telefoon.
  2. Bij de entree van Olround wordt de QR-code in de coronacheck-app gescand. Bij groen licht mag je naar binnen.
  3. Neem ook je legitimatiebewijs mee (vanaf 14 jaar en ouder).

  Wij kunnen niet zien of jij gevaccineerd, getest of immuun bent. Dit blijft privé.

  Dus om teleurstellingen te voorkomen: kom je met een groep familieleden, vrienden of collega’s, zorg er dan voor dat alle deelnemers aan het uitje hier goed op voorbereid zijn!

  Met vriendelijke groet,

  Team Olround Bowling Veenendaal