Vacatures

Bediening

 

Momenteel hebben wij meerdere vacatures open staan.

Op dit moment is er een groep van ±15 medewerkers voor de bediening. Zij worden geacht zich volledig in te zetten, flexibel te zijn op de werkvloer en flexibel te zijn qua inzet van de uren en werkdagen. De horecabezoeker van tegenwoordig is niet zomaar tevreden. Hij moet de ervaring als optimaal ervaren wil hij terugkomen. Hierbij speelt de medewerker een zeer grote rol.

Olround Veenendaal mag zowel sportbowlers, recreanten, bedrijven, bruiloften en andere feesten en partijen ontvangen. Iedere dag is dan ook anders, met iedere keer weer de zelfde insteek: de gast met een tevreden gevoel naar huis laten gaan waarbij jij als (nieuwe) medewerker één van de, zo niet dé, belangrijkste schakels bent! Wij bieden een jonge, gezellige en dynamische werkomgeving waarbij hard werken bij iedereen voorop staat. De werkzaamheden vinden vooral plaats in de avonduren. Zaterdag is de drukste dag van de week. Wij verwachten dat je minimaal één doordeweekse dag en één weekenddag (vrijdag of zaterdag) beschikbaar bent. Ervaring is een pre, geen must. 

Er zijn een aantal dagen in het jaar waarbij het verplicht is te werken, namelijk: Koningsdag of Bevrijdingsdag, eerste of tweede paasdag, eerste of tweede kerstdag, oudejaarsdag of nieuwjaarsdag.

Spreekt bovenstaande je aan; stuur een email (inclusief motivatie, CV en indien mogelijk een foto) naar paul@olround.nl. 

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - Over Olround - Vacatures

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 28 april 2020 gesloten. Alle reserveringen tot en met 28 april komen daarmee helaas te vervallen. Ook de bezetting van ons telefoonteam hebben wij teruggeschroefd.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode nĂ¡ 28 april bij ons per e-mail of online via www.olroundveenendaal.nl te reserveren. Uw email proberen wij binnen 48 uur te behandelen.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren spoedig weer voor u te mogen openen.

Blijf gezond, en tot ziens!

Team Olround Bowlingcentrum Veenendaal

Sluiten