Olround Bowlen, Eten & Drinken

Olround Bowling Veenendaal, het modernste en mooiste bowlingcentrum van Nederland, waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Stap je bij Olround binnen, dan ben je uit! Het bruist er, het leeft en op het ritme van de vallende pins hoor en zie je mensen plezier beleven.
Olround Veenendaal heeft dan ook alles in huis voor een gezellige avond uit. Een gezellige bar vormt het hart van het bowlingcentrum. Met 8 moderne ‘White lanes’ bowlingbanen aan de achterzijde en een gezellig restaurant aan de voorzijde hebben onze bezoekers volop de gelegenheid om gezellig te eten en drinken. Geheel in stijl kunt u voor of na een ontspannend potje bowlen ook lekker eten. Daarbij heeft u keuze uit tal van arrangementen. Kijk voor ons aanbod onder het kopje arrangementen
Olround Veenendaal combineert bowlen graag met beleving. Bijvoorbeeld: Magic bowlen, The Ultimate Experience, met een rad van fortuin waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Maar ook voor een kinderfeestje pakken we graag uit!

Sportief bowlen

Als bowlen uw sport is, dan bent u ook van harte welkom bij Olround Veenendaal. Onze 8 banen zijn de modernste banen die momenteel leverbaar zijn en ze zijn allemaal geschikt voor wedstrijden.

Kortom, Olround Bowling Veenendaal biedt voor elk wat wils!

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren