Door technische problemen zijn wij tijdelijk niet te bereiken via telefoonnummer 0318541196.
Wij verzoeken u te bellen met telefoonnummer 024-3244526 en duidelijk te melden aan de receptionist dat u belt voor Olround Veenendaal.

Olround Bowlen, Eten & Drinken

Olround Bowling Veenendaal, het modernste en mooiste bowlingcentrum van Nederland, waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Stap je bij Olround binnen, dan ben je uit! Het bruist er, het leeft en op het ritme van de vallende pins hoor en zie je mensen plezier beleven.
Olround Veenendaal heeft dan ook alles in huis voor een gezellige avond uit. Een gezellige bar vormt het hart van het bowlingcentrum. Met 8 moderne ‘White lanes’ bowlingbanen aan de achterzijde en een gezellige restaurant aan de voorzijde hebben onze bezoekers volop de gelegenheid om gezellig te eten en drinken. Geheel in stijl kunt u voor of na een ontspannend potje bowlen ook lekker eten. Daarbij heeft u keuze uit tal van arrangementen. Kijk voor ons aanbod op het kopje arrangementen
Olround Veenendaal combineert bowlen graag met beleving. Bijvoorbeeld: Magic bowlen, The Ultimate Experience, met een rad van fortuin waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Maar ook voor een kinderfeestje pakken we graag uit!

Sportief bowlen

Als bowlen uw sport is, ook dan bent u van harte welkom bij Olround Veenendaal. Onze 8 banen zijn de modernste banen die momenteel leverbaar zijn en ze zijn allemaal wedstrijd geschikt.

Kortom, Olround Bowling Veenendaal biedt voor elk wat wils!

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren