Competities bij Olround Veenendaal

Gedurende het seizoen worden er meerder competities gespeeld die georganiseerd worden door Olround Bowling Veenendaal. Onderstaand een overzicht van de verschillende competities, hier kunnen ook de scores van de speelrondes worden bekeken.

Horeca competitie 1

Iedere eerste maandag van de maand van 21:00 uur tot 23:00 uur. Momenteel is competitie 1 vol maar we zijn druk bezig om de 2e competitie van de grond te krijgen. De scores van afgelopen speelronde vind je in de onderstaande download link.

Scores Horecacompetitie I ’19-’20.

Gezelligheidscompetitie

Eens per drie weken op donderdagavond van 20:00 uur tot 22:00 uur onderlinge strijd tussen vrienden, collega’s of familieleden. Een team bestaat uit vier personen, maar je kunt je ook als individu, duo of trio inschrijven.
 
Uitslagen van de afgelopen speelronde zijn te vinden onder de link scores:
 

  

55+ Competitie

De actieve 55+ recreatie! Elke week in competitieverband met leeftijdsgenoten onderling de strijd aangaan. Uiteraard gaat het uiteindelijk om de gezelligheid. Deze competitie wordt gespeeld op donderdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur. Deze competitie is begonnen, u kan zich nog steeds aanmelden, of kom gezellig binnenlopen!
 
 

Bowling Vereniging Veenendaal

Als bowlen uw sport is, dan bent u van harte welkom bij Bowling Vereniging Veenendaal. Na 10 jaar afwezigheid speelt deze bruisende verenging haar league wedstrijden wekelijks op dinsdag- en woensdagavond. Kijk voor meer informatie op www.bv-veenendaal.nl.

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - competitie

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 28 april 2020 gesloten. Alle reserveringen tot en met 28 april komen daarmee helaas te vervallen. Ook de bezetting van ons telefoonteam hebben wij teruggeschroefd.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode nĂ¡ 28 april bij ons per e-mail of online via www.olroundveenendaal.nl te reserveren. Uw email proberen wij binnen 48 uur te behandelen.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren spoedig weer voor u te mogen openen.

Blijf gezond, en tot ziens!

Team Olround Bowlingcentrum Veenendaal

Sluiten