/n

1 UUR BOWLEN, 2 UUR DINER & 3 UUR DRANK INCLUSIEF

Olround 1-2-3 All in arrangement

Dit arrangement is elke dag van de week te reserveren met een minimum aantal van twee personen. Deze compleet verzorgde avond is inclusief 1 uur bowlen, 2 uur dineren en gedurende deze 3 uur zijn alle consumpties (met uitzondering van gedistilleerde dranken, speciaalbieren en speciaalwijnen) bij de prijs inbegrepen.

Onbeperkt genieten van runderhamburgers, kipsate op stok, gemarineerde varkensfiletlapjes, heerlijke biefstuk, gemarineerde kipfilet en gemarineerde speklapjes. Voor de visliefhebbers hebben wij ook keuze uit een mooi mootje zalm en gemarineerde gamba’s. Daarnaast vindt u een diversiteit aan heerlijke groenten, zelfgemaakte sauzen, frietjes, verschillende salades zoals rundvleessalade en vegetarische pastasalade.

Als voorgerecht kunt u gebruik maken van ons soep- en stokbroodbuffet met aioli, kruidenboter en olijfjes. Als afsluiter van het diner maakt u gebruik van ons dessertbuffet met diverse soorten ijs, bavarois, slagroomsoesjes, vers fruit, heerlijke chocoladesaus en natuurlijk niet te vergeten, slagroom!

Uit ons grillbuffet kunt u onbeperkt zelf kiezen wat u wilt eten! Voor onze vegetarische gasten hebben wij een heerlijk alternatief met vleesvervangers. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor een halalmenu tegen een meerprijs van € 2,50 per persoon. Ook op specifieke dieetwensen kan onze keukenbrigade inspelen. Wij verzoeken u bij reservering melding te maken van mogelijke speciale wensen op het gebied van allergieën of diëten.

Een compleet avondje uit voor de volgende vaste prijzen

Maandag en dinsdag € 39,50 p.p.

Woensdag, donderdag en zondag € 41,50 p.p.

Vrijdag en zaterdag € 45,50 p.p.

Kinderen van 4 t/m 12 jaar € 18,50 p.p.

Kinderen t/m 3 jaar Gratis

Uitbreidingsmogelijkheden

Half uur extra bowlen met drankjes € 6,50 p.p.

Een uur extra bowlen met drankjes € 10,50 p.p.

Half uur extra borrelen (vooraf of aansluitend arrangement) € 4,- p.p.

Een uur extra borrelen (vooraf of aansluitend aan het arrangement) € 6,- p.p.

Snacks 4 all; 3 gemegde warme hapjes p.p. € 1,75 p.p.

Natuurlijk kunnen wij uw feestavond ook specifiek naar uw wensen invullen. Voor al uw feestelijke gelegenheden maken wij graag een passende offerte, eventueel aangevuld met DJ, entertainment, specifieke buffetten of bijzondere thema’s. Neem contact op met Olround Bowling Veenendaal via 0318-541196 of info@olroundveenendaal.nl.

De 1-2-3 Deal is alleen te reserveren voor het volledige gezelschap. Het is dus niet mogelijk om het drankarrangement met slechts een deel van het gezelschap af te nemen. Wanneer u liever gebruik maakt van het diner zonder drankarrangement kunt u hier kijken naar ons 'Hot Plate'-arrangement. 

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - Arrangementen - Diner arrangementen - 1-2-3 deal