/n

Bowling & Dining

ALL IN 123-DEAL: ARRANGEMENT INCLUSIEF DRANK

Eén uur bowlen, twee uur onbeperkt dineren en gedurende deze drie uur de drankjes inclusief (exclusief gedestilleerde dranken en speciaalbieren) met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Kiest u voor een complete avond uit, kijk dan hier voor de verschillende All in diner varianten vanaf € 39,50 per persoon. Heeft iemand uit uw gezelschap een mobiele beperking? Geen probleem! Wij beschikken over een plateaulift zodat iedereen bij de bowlingbanen en/of het restaurant kan komen.

ARRANGEMENTEN EXCLUSIEF DRANK

Een uur bowlen en twee uur dineren exclusief drank vanaf € 29,50 per persoon. Klik hier voor de mogelijkheden. Heeft iemand uit uw gezelschap een mobiele beperking? Geen probleem! Wij beschikken over een plateaulift zodat iedereen bij de bowlingbanen en/of het restaurant kan komen.

Op zondag krijgt u bij dit arrangement zelfs een half uur extra bowlen gratis. Kijk hier voor deze actie! 

Hier ben je: Homeolroundveenendaal.nl - Arrangementen - Diner arrangementen

Geachte heer/mevrouw,

In verband met de bestrijding van het Coronavirus zijn wij tot en met 28 april 2020 gesloten. Alle reserveringen tot en met 28 april komen daarmee helaas te vervallen. Ook de bezetting van ons telefoonteam hebben wij teruggeschroefd.

Uiteraard is het mogelijk om voor de periode nĂ¡ 28 april bij ons per e-mail of online via www.olroundveenendaal.nl te reserveren. Uw email proberen wij binnen 48 uur te behandelen.

Dank voor uw begrip en wij hopen onze deuren spoedig weer voor u te mogen openen.

Blijf gezond, en tot ziens!

Team Olround Bowlingcentrum Veenendaal

Sluiten